Gewinnspiel Photo Adventure Texas Gewinnspiel


LUMIX Photo Adventure Namibië!


Reizen en fotografie is de perfecte combinatie. Met deze LUMIX Photo Adventure winactie maak je kans op een 11-daagse reis naar het prachtige en uiterst fotogenieke Namibië. Om je reis perfect vast te leggen win je daarnaast ook de LUMIX G9 systeemcamera. Dus waar wacht je op, doe mee en win!


PRIJZEN

LUMIX G9 systeemcamera – De ultieme camera voor een reis door de natuur

Deze camera biedt het antwoord op de spontane kansen en fotografische uitdagingen in de onvoorspelbare natuur. De body en lenzen zijn dankzij het Micro Four Thirds systeem lichtgewicht en zeer compact, waardoor je een complete uitrusting gewoon in een rugzak met je mee kunt dragen. Met de LUMIX G9 maak je adembenemende beelden dankzij de vele innovatieve digitale functies. Tijdens je reis door de ruige natuur van Namibië kun je altijd op deze camera rekenen; met zijn vorst- spat- en stofbestendige behuizing kan deze camera de zwaarste omstandigheden aan en dankzij de twee SD slots kun je meer dan voldoende geheugen creëren en back-ups maken van je opnames. Met de LUMIX G9 doe je geen concessies, maar geniet je van volledige creatieve vrijheid! Deze prijs wordt aangeboden door Panasonic Nederland.

11-daagse self-drive reis voor 2 personen naar Namibië – het land van contrasten

Namibië. Een uiterst fotogeniek land en een droom voor de wildlife - en natuurfotograaf! De grote contrasten zullen je doen verrassen: verlaten zandduinen in warme roesttinten, de diep in het landschap ingesleten Fish River Canyon, spookachtige scheepswrakken en een keur aan wilde dieren. Je gaat op ontdekkingsreis tijdens een 11-daagse self-drive en rijdt dwars door Namibië. Bekijk hier de volledige route. Deze reis wordt aangeboden en verzorgd door BMS Travellers, de Africa Experts.


ACTIEPERIODE

De actie start op dinsdag 1 januari 2019 en loopt t/m zondag 31 maart 2019.

ACTIEVOORWAARDEN

Download hier de volledige actievoorwaarden.

DOE MEE EN WIN!

Beantwoord onderstaande 3 vragen over het land Namibië juist en maak kans op de 11-daagse self-drive reis naar Namibië voor twee personen incl. de LUMIX G9 systeemcamera!

Tip: lees de reisverslagen van onze media en bekijk de video.

Vraag 1:

Vraag 2:

Vraag 3:

Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door: